Hirdetés

A Ubisoft megnyugtató híreket hozott az Assassin’s Creed Infinity kapcsán

|

Biztató híreket kaptunk az Assassin's Creed széria jövője kapcsán, például az Infinity nem free-to-play cím lesz.

Hirdetés

A 2007-ben indult Assassin's Creed sorozat receptjét legutóbb 2017-ben rázta fel a Ubisoft, amikor akció-RPG-t varázsolt az addig leginkább akció-kalandként jellemezhető orgyilkosos játékokból. Nyár óta azonban már tudni lehet, hogy ezzel nem állt meg a széria evolúciója, s néhány éven belül újabb profilváltásra számíthatunk.

Az Assassin's Creed Infinity munkacímen kalapált projektről egyelőre annyi ismert, hogy egy korokon átívelő live service játék lesz, amit a Fortnite-hoz hasonlóan fognak bővíteni a készítők, a Ubisoft Quebec és a Ubisoft Montreal. A kiadó legutóbbi pénzügyi beszámolóján azonban ismét szóba került a téma, így tovább tisztult a kép.

Hirdetés

A legfontosabb, hogy a jelek szerint nem fog valóra válni sokak rémálma, az Infinity nem ingyenes játékként kerül majd piacra.

"Nem free-to-play cím lesz. Ez a játék sok narratív elemet tartalmaz majd. Nagyon innovatív játék lesz, de benne lesz minden, amit a játékosok eddig kaptak az Assassin's Creed játékokban, az összes elem, amit szeretnek…rögtön az elejétől. Szóval hatalmas játék lesz, de sok olyan elemmel, ami a múltban kiadott címeinkben is megtalálható."

- tájékoztatta a befektetőket Yves Guillemot vezérigazgató, szavaiból pedig arra következtethetünk, hogy az Infinity afféle "Best of Assassin's Creed" lesz. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A beszámoló során a cég vezetősége azt is feltárta, hogy a játék fejlesztése továbbra is korai szakaszban jár, így akár igaza is lehet a bloomberges Jason Schreiernek, aki korábban arról írt, hogy 2024-nél előbb nem érdemes számítanunk a megjelenésre.

S hogy mi vár ránk addig? Azt már tudjuk, hogy az Assassin's Creed Valhallához idén is folyamatosan érkeznek majd az új kiegészítők, most pedig azt ígérte a Ubisoft, hogy az Infinity piacra dobásáig minden évben előállnak majd valamilyen "jelentőségteljes" fizetős tartalommal a franchise-hoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)