Hirdetés

A Twitch csendben akarta eltakarítani az egyik legérdekesebb funkcióját

|

Az időzítés és a metódus is nagyon érdekes. Persze voltak, akik felfigyeltek a dologra, és zokon vették a dolgot.

Hirdetés

A koronavírus járvány és a "sorozat meta" (amikor a Twitch legnépszerűbb tartalomgyártói sorozatokat és filmeket néztek a csatornáikon) csúcsán a Twitch bevezetett egy új funkciót. A Watch Party lehetővé tette, hogy a Prime Videon elérhető sorozatokat és filmeket együtt élvezhessük nézőinkkel, és gyakorlatilag legálisan pörgethessük a reakcióra épülő műsorokat. Egy idő után a Watch Party népszerűsége nagyot esett, de a Fallout sorozat premierjének hatására valószínűleg újra megugrottak volna a Watch Party streamek.

A gond szupán az, hogy a Twitch titokban elkezdte kivonni a funkciót. Különösebb bejelentés nélkül, a támogatói oldalon keresztül közölte a platform, hogy április 2-án (másfél héttel a Fallout premierje előtt) leállítják a Watch Party támogatását.

Hirdetés

Hiába rejtegette a dolgot a platform, az emberek persze felfigyeltek a helyzetre, és nem fogadták túl jól a változást.

A Watch Party persze még így is tovább bírta, mint a Disney+ Group Watch funkciója, amely szintén a COVID-19 karantén ideje alatt került bevezetésre, és tavaly szeptemberben törölték el - szintén elég nagy csendben. Úgy néz ki, hogy az online "együttnézős" esték idejének leáldozott, muszáj leülni közösen a kanapéra, ahogy az őskorban tették.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)