Hirdetés

A Techland ad még egy okot arra, hogy visszatérjünk az eredeti Dying Lighthoz

|

Ha a rengeteg, megjelenés után érkezett tartalom és a Dying Light 2 iránt érzett izgatottság nem volna elég...

Hirdetés

Az eredetileg tervezetthez képest többet kell várnunk, de a Dying Light 2 jövő februárban végre megérkezik, és megtudjuk, mit rakott össze viszonylag nagy titkolózás mellett a lengyel Techland csapata. Közben a 2015-ben megjelent Dying Light bővítésére is jutott idő: épp pár napja érkezett egy frissítés a Hellraid módhoz, ami új helyszínt, questeket és tárgyakat is hozott.

Lesz majd egy pont, ahol elengedik az eredeti játékot és csak a folytatásra koncentrálnak, de nem tudni, erre mikor jutunk el.

Hirdetés

Aki esetleg visszatérne a Dying Lighthoz, és rendelkezik új konzollal, jobban teszi, ha vár. A fejlesztők egy játékos kérdésére válaszolva megerősítették, hogy készül a next-gen frissítés, mely várhatóan 60 fps-es képfrissítési sebességet és nagyobb felbontást fog lehetővé tenni. Részleteket később árulnak majd el.

Hogy tetszett az eredeti? Várod már a folytatást?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)