Hirdetés

A PlayStation feje leszólt pár régi exkluzív játékot, de nem akart tiszteletlen lenni

|

Jim Ryan elmagyarázta, mire is gondolt pár éve, amikor arról beszélt, hogy a Gran Turismo első részei ősinek tűnnek.

Hirdetés

Tény, hogy az elmúlt években, évtizedekben óriási fejlődésen ment keresztül a videojátékok látványvilága, elég csak megnézni, hogyan festett egy népszerű cím az ezredforduló környékén, és milyen látványt kínál egy AAA játék mostanság. Persze a grafika azért nem minden, így érthető, hogy sokan még mostanában is szeretnek régebbi kalandokkal nosztalgiázni, valószínűleg ezért is volt nagyon szerencsétlen a PlayStation jelenlegi fejének egyik korábbi kijelentése.

Hirdetés

Jim Ryan 2017-ben még más pozícióban dolgozott a Sony videojátékos részlegénél, és egy bemutatón lehetősége nyílt megtekinteni, milyen a Gran Turismo széria a régebbi és újabb PlayStation konzolokon, ám a PS1-es és PS2-es változat kapcsán olyan kijelentést tett, amit sokan nem fogadtak kicsattanó örömmel. Ryan ugyanis arról beszélt, hogy a játékok konkrétan ősréginek tűntek, és a jelek szerint nem is igazán értette, hogy miért játszana azokkal bárki is.

A PlayStation feje még most, 2021-ben is picit frusztrált lesz, ha valaki felhozza a korábbi kijelentéseit, ezért igyekezett is megmagyarázni, miért mondta azt, amit. Ryan úgy fogalmazott, hogy pusztán azt szerette volna kihangsúlyozni, mennyire jól nézett ki a PS4-es verzió, és mennyit fejlődött a széria az évek során. Értelemszerűen nem akart tiszteletlen lenni a franchise örökségével szemben. Ezt követően ki is emelte egy frissebb játékukat, az Astro's Playroomot, amiben rengeteg utalás található korábbi PS-játékokra, és ez szerinte bizonyítja, hogy a Sony tiszteli a klasszikusait.

Sajnos a Sony továbbra sem támogatja a visszafelé kompatibilitást az összes régebbi játékával kapcsolatban, de azért így is sok PS4-es játékot lehet pörgetni PS5-ön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)