Hirdetés

A PlayStation 5 indítóképernyőjét is láthattuk a bemutató streamben

|

A PS5-re érkező ígéretes játékok trailerei között bújhatott meg az új konzol menürendszerének rövid ízelítője a csütörtöki közvetítésben.

Hirdetés

Huszonhat különböző játék trailerét láthattuk a Sony csütörtök esti bemutatójában, amiben a PlayStation 5 felhozatala és maga a hardver is bemutatkozott, így nem lenne meglepő, ha a videók közötti rövid betétekre nem feltétlenül tudtatok figyelni. Nem kizárt pedig, hogy a PS5 készítői ide is rejtettek egy kis érdekességet, még pedig az év végére várt konzol indítóképernyőjét.

Hirdetés

A lenti rövid klipen látható figyelmeztető üzenet, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy egészségügyi és biztonsági információkat találhatunk a beállításokat tartalmazó menüben, megegyezik azzal, ami a PlayStation 4 indításakor fogadja a játékosokat. Ez alapján nem meglepő, ha a következő képsorok a PS5 indítását - és egyben a menürendszer kinézetének alapját - mutatták, ami kellően látványos ahhoz, hogy igazán modernnek érezzük a kezelőfelületet.

Ha ennél fontosabb leleplezésekről is lemaradtatok volna a The Future of Gaming stream során, pótoljátok a lemaradást a minden fontos bejelentést egy helyen összesítő cikkünkkel!

Nektek egyébként tetszene, ha ezt a stílust követné a PlayStation 5 menüje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)