Hirdetés

A Max Payne film a Comic-Conon

|

A Mark Wahlberg főszereplésével készülő Max Payne mozi készítői tiszteletüket tették a Comic-Conon, néhány új részlettel

Hirdetés

John Moore (a rendező), Mark Wahlberg (Max) és Mila Kunis (Mona) tiszteletüket tették a san diegói képregény fesztiválon, beszélgettek kicsit a filmről, levetítettek pár jelenetet és két új posztert is hoztak magukkal. A jelenlévő újságírók pozitívan nyilatkoztak a jelenetekről, melyek egyikében Max három bűnözővel számolt le egy metrómegállóban, egy másikban egy Alex nevű embert keresett egy házban, amikor egy ismeretlen rátámadt, a harmadik pedig a korábban látott trailer kiterjesztett változata volt, a Led Zeppelin Whole Lotta Love-jára vágva.

A három vendég által elárult új részletek között két említésre méltó van: Moore sokszor használ szubjektív nézőpontokat, mellyel azt szeretné elérni, hogy a nézők Max bőrében érezzék magukat, valamint egy speciális kamerával vették fel a jeleneteket, mely ezer képkockát rögzít másodpercenként, így szinte tetszőleges mértékű lassítást tesz lehetővé.

Végül, de nem utolsó sorban következzen a két poszter: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)