Hirdetés

A következő Xbox Showcase előbb jöhet, mint hinnéd

|

Ha beigazolódnak a bennfentes infók, akkor azonnal érthetővé fog válni, hogy miért nem volt ott az Xbox a Game Awardson.

Hirdetés

A The Game Awards 2022 ugyan nem az én legnagyobb durranása bejelentések szempontjából, de ettől függetlenül a zöld csapat hiánya az eseményről még azok számára is érezhető volt, akiknek nincs otthon X-szel díszített konzoljuk. 

Ennek persze lehet gyakorlatias oka. A Microsoft játékos részlege már korábban jelezte, hogy nagy terveik vannak 2023-ra, és most úgy tűnik, hogy ezeket a terveket hamarosan be is jelentik. A legközelebbi Xbox Showcase már a jövő év elején esedékes lehet. Jez Corden és Rand al Thor 19 (a páros egy Xbox podcastet üzemeltet) mindketten azt jelentették, hogy az Xbox csapata 2023 elejére tervezi a legközelebbi showműsorát.

Hirdetés

Lenne miről mesélniük tekintettel a hamarosan érkező Starfieldre és Redfallra, de szívesen hallanánk bármit mondjuk az új Fable projektről is.

Jez nem fedte fel forrásait, és hozzátette, hogy még megvan a tévedés esélye, ezzel együtt magabiztosnak tűnik az információkat illetően.

Ti melyik Microsoftos projektről hallanátok szívesen?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)