Hirdetés

A konzoloknak befellegzett - Lord British szerint

|

Az Ultima sorozat megálmodója, Richard Garriot meglehetősen borúlátó a konzolok jövőjével kapcsolatban. Szerinte 10 éven belül eltűnnek a piacról a konzolok a jelenlegi formájukban.

Hirdetés

 

Richard Garriot, alias Lord British szerint a PC-k és a mobil eszközök olyannyira dominálni fogják a játékpiacot néhány éven belül, hogy a konzolok, legalábbis a mai formájukban, teljesen kiszorulnak róla.

Lord British meg van győződve róla, hogy a jövő a mobil platformokon játszható ingyenes játékokban van (minő véletlen, most éppen egy social játékokkal foglalkozó céget vezet). Számításai szerint a következő lesz az utolsó nagy otthoni konzolgeneráció, azután eljő a ingyenes mobil játékok kora.

Mondjuk ezzel azért vitatkoznék egy sort, de elméletileg szabad világban élünk, mindenkinek szabad oktondiságokat beszélni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)