Hirdetés

A hackertámadások következő áldozata: a LulzSec!

|

Na ilyen a „visszanyal a fagyi” tipikus esete, ugyanis hackertámadás érte a hackereket!

Hirdetés

Többek között a LulzSec csoport számlájára írják az Eve, Minecraft, League of Legends, Nintendo, Sony Pictures, Bethesda és Codemasters megbénítását is.

Úgy tűnik azonban, hogy már néhány hacker is unja a LulzSec műveleteit, ezért megtámadták őket.

Először egy Oneiroi nevű hacker tette elérhetetlenné a csoport weboldalát, sőt, még nevet is adott tettének: „Operation Supernova”.
Itt még nem ér véget a tündérmese, ugyanis a TeaMp0ison” csapat megesküdött, hogy felfedi a LulzSec tagjainak igazi személyazonosságát. „Itt vagyunk, hogy megmutassuk a világnak, hogy ők nem többek, mint egy csoportnyi sript-kölyök.  Megengedjük nekik, hogy azt tegyék, amit tesznek.  Aztán mi tesszük azt, amit teszünk. Keményen ütni fogjuk őket.”
A buliba még egy csoport, a „Team Web Ninjas” is beszállt, akik szintén a LulzSec tagok személyazonosságát akarják felfedni.

Nos kedves anti-hacker hackerek, egy klasszikust idézve: „Tegyétek, amit tennetek kell.” Sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)