Hirdetés

A Future Games Show is csak később kerül megrendezésre

|

Egy újabb olyan esemény csúszását jelentették be, ami az E3-at hivatott pótolni.

Hirdetés

Az idei E3 sajnos elmarad, azonban számos olyan esemény is lesz a nyáron, amelyek azért tartogathatnak izgalmakat a játékosoknak. Az Egyesült Államokban zajló tüntetések miatt azonban már több ilyet is elhalasztottak a szervezők, és most egy újabb rendezvény került fel erre a bizonyos képzeletbeli listára.

Hirdetés

A GamesRadar nemrég bejelentette, hogy ugyan nem sokat, de csúszik a Future Games Show, ami eredetileg június 6-án lett volna esedékes, ám az új tervek szerint csak egy héttel később, június 13-án tartják meg. Egyértelmű, hogy mi áll a döntés hátterében, mivel a srácok is támogatják a George Floyd halála következtében megindult tüntetéseket, és sok más csapathoz hasonlóan ők sem szeretnék elvonni a figyelmet a rasszizmus elleni megmozdulásról.

Ti figyelemmel követitek majd a Future Games Show történéseit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)