Hirdetés

A Final Fantasy XVI egy már létező motort használhat majd, és ez nagyban megkönnyíti a fejlesztést

|

A következő Final Fantasy marad a kitaposott ösvényen, de a Project Athia ledózerolja.

Hirdetés

A VG247 egyik írója, APZonerunner a ResetEra fórumokon tett közzé néhány nagyon érdekes infót a Square Enix jövőbeli projektjeiről. Mint kiderült, a még be nem jelentett Final Fantasy XVI-nál a stúdió nem alkalmaz új motort, inkább egy már korábbit fog felhasználni. Valószínűleg az Unreal Engine 4-ről van szó, de ezt jelenleg nem tudhatjuk biztosan.

Hirdetés

A Square Enix közben keményen dolgozik a Project Athián is, mivel ez lesz a következő, vizuálisan ütős játékuk. Az egyik oka annak, hogy a PS5 bemutatón az Athiát vették elő az, hogy a Sony valami olyat akart mutatni, ami kihangsúlyozza a konzol erősségeit.

"Az Athia tökéletesen passzolt, mivel ez a Square Enix előremutató, vizuálisan hajmeresztő projektje, ami új technológiákkal dolgozik, ellentétben az FF-fel, amit egy már kipróbált és működő motor fog hajtani."

A júniusi PlayStation 5-ös esemény előtti pletykák arra utaltak, hogy a Square ott fogja majd bemutatni a Final Fantasy XVI-ot, de a poszt szerint végül az Athia mellett döntöttek, mert az látványosabb demonstráció volt. Ha ez tényleg igaz, akkor a Final Fantasy XVI jó eséllyel felbukkanhat a mai PlayStation 5 Showcase eseményen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)