Hirdetés

A Dead Space Riccitiello kedvenc játéka

|

Egy interjúban többek között azt is megtudhattuk az Electronic Arts főnökétől, hogy számára a tavalyi év játéka a Dead Space.

Hirdetés

Bár elég bulvár szaga van ennek a hírnek, azért nem teljesen az, hiszen nem csak azt tudtuk meg, hogy John Riccitiello kedvenc játéka a Dead Space, hanem sok más érdekes dolgot is, például a The Beatles: Rock Band-del kapcsolatban.

Utóbbi játékból 600,000 darabot adtak el világszerte, s jelenleg az iPhone App Store legjobban fogyó terméke. Ezen kívül annak ellenére, hogy az EA játékai eddig nem hozták a várt eladásokat, Riccitiello szerint ez az ünnepek eljövetelével változni fog, és egyet tudunk vele érteni. Az alábbi interjúban beszél még a kínai online piacról, a Bioware-ről, és még pár dologról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)