Hirdetés

A Crysis 2 első 20 perce videón

|

Akinek nem menne a Crysis 2, de kíváncsi rá, az kattintson tovább.

Hirdetés

Jómagam nem szeretem az ilyen "első 10-20 perc", meg "befejezés" videókat, hiszen a 'SPOILER' címszó alatt ezeket hozhatnák fel példaként az enciklopédiákban (az autótuning részen kívül).

Azonban nem az én véleményemen múlik, neves külföldi oldalak is közzé tették és talán tényleg vannak olyanok, akik nem akarnak játszani vele, de kíváncsiak rá, így hát:

A Crysis 2-ről már mindent elmondtunk, amit tudni lehet (röviden: New York, idegenek, nanoruha 2.0, élvezetes multi, sok harc, láthatatlanság, egyéb képességek). A GS Live mostani adásában pedig remek összefoglalót láthattok a Launch Partyról, érdemes rá vetni egy pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)