Hirdetés

A Capcom betörne a filmiparba

|

A Capcom bejelentette, hogy komolyan szemezgetnek Hollywood-dal, szeretnék több játékukat is moziban látni.

Hirdetés

A Capcom számára nem idegen a mozik világa, gondoljunk csak a Resident Evil filmekre, vagy a Jean-Claude Van Damme féle Street Fighter feldolgozásra. A stúdió azonban több és nagyobb sikerekre vágyik, saját szavaikkal szeretnék azt jelenteni a játékipar számára, amit a Marvel a képregények számára. Múlt héten, Cannes-ban több játékuk feldolgozására is kaptak ajánlatokat (azt nem árulták el, hogy mely címekről van szó), és jelenleg éppen a szerződések részleteit dolgozzák ki. Ezután pedig semmi nem állhat az útjukba. Lehet találgatni, hogy milyen filmekre számíthatunk, de komoly összegbe mernék fogadni, hogy a Devil May Cry köztük lesz.

hollywood.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)