Hirdetés

A Blizzard James Cameront szeretné a StarCraft filmhez

|

James Cameron megfelelő ember lenne a feladatra a Blizzard szerint

Hirdetés

A Blizzard fejes Rob Pardo kifejtette, hogy továbbra is kacérkodik a StarCraft film gondolatával, már amennyiben a megfelelő embert sikerül megszerezni hozzá.

„Már évekkel ezelőtt is csinálhattunk volna StarCraft filmet, vagy legalább a TV-be valamit, de nagyon fontos számunkra, hogy egy olyan kreatív embert találjunk ehhez, aki óriási tehetség és érdeklik őt a mi dolgaink." -mondta. „Ez mindig is kihívás volt számunkra." Álmai persze a Blizzardnak is vannak, és Pardo szerint ha holnap besétálna hozzájuk James Cameron, hogy „na vágjunk bele fiúk", akkor valószínűleg egyből aláírnának neki. A StarCraft film azonban még a távoli jövő zenéje. Ebben a súlycsoportban a World of Warcraft mozi élvez jelenleg elsőbbséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)