Hirdetés

A 2K-hez kerülhettek a FIFA jogai, készülhetünk a FIFA 2K25-re

|

A pletykák szerint egy új focis széria készül, amit az EA-vel való szakítása után a FIFA is támogatna.

Hirdetés

Akik mindig is nehezményezték, hogy az EA-nek sosem volt valódi versenytársa a focijáték piacon (az eFootballt most elegánsan tegyük félre), azok már dörzsölhetik is a tenyerüket.

Az év elején ugyanis több forrás is arról pletykált, hogy a 2K Games tárgyalásokat folytat a FIFA képviselőivel. A labdarúgó szervezet EA-vel történő hosszú együttműködése ugyebár tavaly véget ért, ezért nem viselte legutóbb már a kiadó focis játéka az ismerős márkanevet.

Hirdetés

Most pedig egyre inkább úgy tűnik, hogy a FIFA visszatér a videojáték piacra, csak ezúttal a 2K színeiben. A @mohplay_inc_ jelentése szerint a kiadó hivatalosan is leszerződött a FIFA-val, és még idén kijönnek a FIFA 2K25-tel. 

A MohPlay egy szaküzlet, így valószínűleg nem a semmiből húzták elő a dolgot, de persze ettől függetlenül nem egy hivatalos bejelentésről van szó. Sokan szkeptikusak és sokan mérgesek.

Akárhogy is, néhány napon belül megkezdődik majd a nyári bejelentő szezon, így nem lennénk meglepődve, ha a FIFA 2K25 felbukkanna az új megjelenések között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)