Hirdetés

40 évesen elhunyt a Comicstorian YouTube csatorna alkotója

|

Ben Pottert felesége, barátai, és nézői gyászolják.

Hirdetés

Ben Potter, a Comicstorian csatorna atyja elhunyt egy balesetben. Az alkotó felesége, Nathalie Potter a videós X oldalán keresztül közölte a hírt, és ugyan nem részletezte, hogy mi történt pontosan, hosszas üzenetben búcsúzott férjétől a rajongók előtt.

A Comicstorian mesélője 10 éven át szórakoztatta a hallgatóságot Marvel és DC képregények felolvasásával, kritikáival és esszéivel. Csatornája 3 millió feliratkozót gyűjtött össze az évek során, munkáját nagyon sokan szerették. 

Hirdetés

Nathalie posztja a tragikus fejlemények megosztásán és a szívhez szóló búcsún kívül annyi szolgálati közleményt is tartalmazott, hogy maga a csatorna nem marad érintetlenül. A szerkesztőcsapatnak érthető módon most időre lesz szüksége, de abszolút tervezik továbbvinni Ben munkásságát, és új videókkal folytatni hagyatékát.

A rajongók tömegesen búcsúztatták posztjaikkal Bent, aki láthatóan egy hatalmas rajongótábort tudhat maga mögött. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)