Hirdetés

320GB-os fehér PlayStation 3 érkezik az Egyesült Királyságba

|

Több mint egy évvel a japán megjelenés után az Egyesült Királyságban is kapható lesz a fehér PlayStation 3.

Hirdetés

A GameStop UK kínálatában felbukkant egy fehér PlayStation 3, melyet két, szintén fehér kontrollerrel csomagoltak egybe.

Japánban már több mint egy éve hozzá lehet jutni a "különlegességhez", és annak bejelentésekor a SCEE és SCEA is csak annyit mondott, hogy van esély az európai vagy amerikai terjesztésre. Ugyan csendben, de úgy tűnik ez a nap nemsokára eljön, így aki az Egyesült Királyság vagy Írország területén él, 249.97 angol fontért, vagy 288.3 euróért szerezheti be a csomagot november elsejétől, egy nappal az Uncharted széria harmadik része, a Drake's Deception megjelenése előtt. Lesz vajon fehér PlayStation Move is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)