Hirdetés

Ezek a játékok jönnek még az E3 előtt

|

Az E3-mal lezárul a tavaszi játékszezon, onnantól az őszire készülünk. Összeszedtük, milyen újdonságokra számíthattok még.

Hirdetés

2017 elég jól indult, a Mass Effect: Andromedán kívül talán nincs is olyan játék, amitől sokat vártunk, de csalódást okozott (és azért ott sem olyan drámai a helyzet, mint azt az internet népének nyálat köpködve üvöltő felétől halljuk). Sőt, inkább olyanok jöttek, amikkel szemben nem támasztottunk nagy elvárásokat, mégis kellemes meglepetést okoztak (mint a Prey vagy a Horizon Zero Dawn). Persze a kettő között ott a For Honor, ami nem sikerült rosszul, de nem tudott felhízlalni egy nagy rajongóbázist, vagy a Wildlands, amivel szintén el lehet szórakozni, de sokkal jobbnak kellett volna lennie. Az E3-ig hátralévő három hétben nem jön olyan játék, ami megrengeti majd az eget, de lesz pár, amire érdemes odafigyelni.  A fontosabbakat kiemeljük, a többit csak felsoroljuk. Nézzük a kínálatot röviden. 

2017. májusi megjelenések

Mirage: Arcane Warfare - május 23. - PC

A Chivalry: Medieval Warfare fejlesztőinek új játéka mágiával keveri az ismert játékmenetet, mi pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, ezzel mennyire tudnak majd hódítani. A nyílt béta már lepörgött, aki kipróbálta, mondja el, mit tapasztalt.

Friday 13th: The Game - május 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A közösségnek köszönhetően hosszú idő után végre új Péntek 13 játék jöhet, amiben tiniként Jason elől menekülhetünk, Jasonként meg tiniket kergethetünk. Sokaknak már csak az is elég, hogy irányíthatják a gyilkost, de azért ahhoz, hogy ne csalódjunk, több kell. Már csak pár nap, és minden kiderül.

Star Trek: Bridge Crew - május 30. - PC, PlayStation 4

Egyelőre még kérdéses, hogy a Ubisoft akar-e a továbbiakban is ilyen volumenű VR-játékot készíteni, de a Star Trek: Bridge Crew-t még mindenképp befejezi. A USS Aegis legénységének négy tagját négy játékos irányíthatja, nekik kooperálva kell navigálniuk és küldetéseket teljesíteniük. Mivel cross-platform, nem kell aggódni, hogy egyik vagy másik platformon nem lesz hozzá elég nagy közösség - amiatt viszont lehet egy kicsit izgulni, hogy általánosságban játszanak-e vele elegen.

Továbbiak:

Samurai Warriors: Spirit of Sanada - május 23. - PC, PlayStation 4

Impact Winter - május 23. - PC

Steel Division: Normandy 44 - május 23. - PC

Vanquish - május 25. - PC

RIME - május 26. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Guilty Gear Xrd Revelatior 2 - május 26. - PlayStation 3, PlayStation 4

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers - május 26. - Nintendo Switch

Rising Storm 2: Vietnam - május 30. - PC

Danger Zone - május 30. - PC, PlayStation 4

Perception - május 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lock's Quest - május 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Danger Zone - május 30. - PC, PlayStation 4

The Walking Dead: A New Frontier - Episode 5 - május 30. - PC, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android

Tokyo 42 - május 31. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Thea: The Awakening - május 31. - PlayStation 4, Xbox One

2017. június eleji megjelenések

Tekken 7 - június 2. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Injustice 2 most elég durván tarol, de aki nem bírja a DC szuperhőseit, vagy túl nyugatias neki a NetherRealm munkássága, és inkább valami japánosabbra vágyik, annak a Tekken 7 lesz a jó választás. A játék jövő hónap elején érkezik konzolokra; merész újításokra nem kell számítani, de aki a sorozatot szereti, ezt is szeretni fogja.

The Elder Scrolls Online: Morrowind - június 6. - PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One

Tizenöt éves a Morrowind, amit a Bethesda úgy ünnepel, hogy beépíti a területet a The Elder Scrolls Online-ba. Nem tudunk ellenkezni ezzel a döntéssel. Rengeteg új tartalom érkezik, úgyhogy érdemes lesz a nosztalgiázni vágyóknak, meg úgy általában a TESO játékosainak figyelni rá.

Dirt 4 - június 9. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Nem halnak bele a Codemasters marketingesei a munkába, pedig a DiRT 4 megjelenés már nagyon közel van. A DiRT Rally kielégítő volt a klasszikus ralijátékok kedvelői számára, de úgy tűnik, az új résszel a csapat egy kicsit azoknak is kedvezni akar, akik nem élvezik a Dark Souls-szintű sanyargatást, a folyamatos koncentráció igényét. Az elmondotak alapján a DiRT 4 inkább az alkalmi játékosok felé nyit, de ez egyáltalán nem baj, sőt, igazán így éri csak meg elkészíteni.

Továbbiak:

The Town of Light - június 6. - PlayStation 4, Xbox One

Wipeout: Omega Collection - június 7. - PlayStation 4

A teljes júniusi megjelenési listával a hónap végén jövünk. Ti mit vártok ezek közül?

A listán korábban a Get Even is szerepelt, azt azonban június végére halasztották.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)