Hirdetés

2012 kiemelt innovációi - Képalkotó labdától a katonai drónig

|

A GameStar Hype legutóbbi adásában láthattatok már példákat 2012 legnagyobb felfedezéseire, azonban akadnak olyan innovációk, amikről még nem is hallhattatok.

Hirdetés

Második részénél jár a 2012 legfontosabb felfedezéseit taglaló cikksorozat, melyben az idei év olyan találmányai szerepelnek, amelyek fontos felfedezésnek, talán mérföldkőnek számítanak pár év elteltével is. Az első részből megismerhettetek olyan újdonságokat, mint a felhő a szobában technikát vagy éppen a mozgásérzékelős csavarhúzót, szerencsére a második fejezetben sem kell csalatkoznunk, elég ha olyan innovációkra gondolunk, mint az automata nyomásszabályzó gumiabroncs, a taktikai képalkotó labda, esetleg a Google Glass szemüveg.

2012 legkiemelkedőbb és érdekesebb felfedezéseiről többet is megtudhattok, ha ellátogattok a Digitális Élet cikkéhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)