Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy valódi a PS4 Slim

|

A képek után már videón is láthatjuk az új gépet, amit várhatóan csak két hét múlva jelentenek be.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogyan került ahhoz a felhasználóhoz, aki a napokban kezdte el árulni egy aukciós oldalon, de valahogyan idő előtt hozzájutott a Sony új, vékonyított konzoljához. A PS4 Slim várhatóan nem csak kisebb, olcsóbb is lesz az eredeti gépnél, és már szeptember folyamán megérkezhet a boltokba.

Tegnap több képen nézhettük meg a kicsit átalakított masinát. A Eurogamer csapata annyira meg akart bizonyosodni a valódiságáról, hogy felkereste az új tulajdonost (aki megvette a fent említett aukcióban), és videót készített (feljebb) a bekapcsolásról. Azt nem látjuk, ahogy megnyomják a gombot, és a gép ennek hatására indul el, ahogy azt sem, hogy bármilyen fény jelezné működését, vagy legalább a lemezkiadást megmutatták volna, csak annyit, hogy egy TV-n egy épp bekapcsoló PS4 képe fut, alatta pedig a Slim ül. A Eurogamer egy megbízható forrás, de ha úgy kényelmesebb, egy picit azért lehet még szkeptikusnak maradni. Bővebb információkat a hét további részére ígérnek.

A PlayStation Meeting szeptember 7-én lesz, várhatóan itt kerül sor a hivatalos leleplezésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)