Hirdetés

Elkészült a hordozható PlayStation 4 Slim és Pro

|

A Slim nem olyan karcsú, amilyennek lennie kellene, de azért így is csinos. Ed Zarick munkái most is elismerésre méltóak.

Hirdetés

Évek óta készít asztali konzolokból hordozhatóakat Ed Zarick, és ezen hobbijával továbbra sem akar felhagyni. 2015-ben már odáig jutott, hogy elkészítette a PlayBoxot, ami egy PS4 és egy Xbox One volt egyben. 

Most két új PlayBookot csinált, egyiket a PlayStation 4 Slim, másikat egy PlayStation 4 Pro felhasználásával. Előbbi 19-hüvelykes képernyővel van szerelve, míg utóbbi egy 24-eset kapott, és mivel így a házon maradt egy kis extra hely, beépített egy tabletet is, hogy lehessen használni a PlayStation Appot. Sajnos egyik gép sem akksis, de ha lenne egy ilyenünk, és találnánk menet közben egy konnektort, akkor akár a mekibe is beülhetnénk játszani. 

A Pro változat egyedi megrendelésre készült, Slimet viszont bárki kérhet, aki hajlandó 1195 dollárt (1495-öt, ha nem küldi el a saját konzolját) kifizetni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)