Hirdetés

Két limitált kiadású PlayStation 4 érkezik

|

Akinek a fekete vagy a fehér nem annyira jön be, egy ideig arany vagy ezüst PlayStation 4-et is vásárolhat.

Hirdetés

Sokan számítottak valamilyen válaszra a Sony és a PlayStation részéről a Microsoft erőgépére, a Project Scorpióra, sőt, többen arra gondoltak, hogy valamilyen új konzolt is leleplez majd a gyártó. Ugyan ezeket valóban bejelentették, csupán egy stílusbeli újdonságról van szó, így nem az új Xbox riválisai.

Egy limitált széria keretén belül arany és ezüst színű PlayStation 4 modelleket szerezhetünk majd, illetve ha már van konzolunk, a két új színhez tartozó Dualshock 4 kontrollert külön is megvehetjük majd. Az új gépek értelemszerűen a slim variációhoz tartoznak, viszont az némi csalódást okoz, hogy a hivatalos bejelentés csak 500 GB-os tárhellyel érkező modellekről szó és Pro változatok sem készülnek. A megjelenésre pedig tényleg sor kerül még júniusban, Európában elméletileg 28-án, a kérdés csak az, hogy ez Magyarországra is vonatkozik-e. Az új PlayStation 4-eket jó néhány képen is szemre vételezhetjük, az alábbi két galériában találjátok az ezüst és az arany gépek fotóit.

Nektek hogy tetszik a két új szín?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)