Hirdetés

Elképesztő lett az új GeForce Titan X

|

Az Nvidia lerántotta a leplet a legújabb csúsckártyáról, amelynek nemcsak a teljesítményétől, hanem az árától is leesett az állunk.

Hirdetés

Még szinte magunkhoz sem tértünk a nemrég bemutatott GTX 1070-es és 1080-as kártyák láttán, az Nvidia máris ledobta a következő bombát.

A Pascal architektúrára épülő új Titan X 3584 CUDA maggal dolgozik, amelyek ráadásul 1,53GHz-en ketyegnek, miközben az előző Titan X magjait csak 1,08GHz-re húzta az Nvidia.

E mellé kapunk még 12GB-nyi GDDR5X RAM-ot, ami a 384-bites interfésznek köszönhetően 480GB/s-es olvasási sebességre képes.

Ezzel a hardverrel az új Titan X 11 TFLOPS-os teljesítményre képes, ami jelentősen túlszárnyalja a 1080 8 TFLOPS-os mutatóját.

A kártya alig több mint egy hét múlva, augusztus másodikán lesz elérhető közvetlenül az Nvidiától, akik 1200 dollárt kérnek érte, vagyis durván kétszer annyit kell letennünk az asztalra, mintha beérnénk egy GTX 1080-nal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)