Hirdetés

Új perifériák jöhetnek a Nintendo Switch-hez

|

Szinte biztos, hogy nem lesz Switch 2.0 idén, viszont a gép sokoldalúságát jelentősen növeli majd a Nintendo.

Hirdetés

Valahol egy kicsit érthetetlen is, miért merült fel bárkiben, hogy a Nintendo már 2018-ban frissíteni fogja a Switch hardverét, hiszen a gép még csak a héten lesz egyéves. 

Hirdetés

A The Wall Street Journalnak nyilatkozó források szerint viszont nem csak a szoftverkínálat nő idén, és a Nintendo Labo után is lesznek még meglepetések. Az oldal azt írja, idén a cég a gyártási és szállítási folyamatok fejlesztésére fókuszál, hogy ki tudja elégíteni az igényeket, illetve az online funkciók mellett az USB Type-C csatlakozóhoz kapcsolható perifériákra is számíthatunk. Ez érdekes, mivel ha a csatlakozót erre kell használnunk, elfelejthetjük a tévére kapcsolást, és mivel a masina alján van a port, letámasztani sem lehet rendesen. Ha jönnek kiegészítők, valószínűbbnek tartjuk, hogy vezeték nélküliek lesznek.

Várjuk a bejelentéseket, addig meg majd építünk ezt-azt kartonból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)