Hirdetés

Most akkor mennyi a szabad hely a PlayStation 5 SSD-jén?

|

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon mire is lesz elég az új konzolba gyárilag beépített tárhely tényleges kapacitása.

Hirdetés

Nem is olyan régen történt, hogy egy szivárogtató megvillantott egy képet, amin látni lehetett a PlayStation 5 NVMe SSD kapacitását, legalábbis ezt állította az illető. Most előkerült egy újabb felvétel - nem ugyanattól a személytől -, ami alátámasztani látszik az előző, akkor még teljes jobban fenntartásokkal kezelt információt.

Hirdetés

Ennek tükrében úgy fest a helyzet, hogy a 850 GB-os SSD-ből mindössze 667 GB-ot bocsátott a felhasználók rendelkezésére a Sony, ám az Okami13 néven futót szivárogtató képe alapján úgy fest, hogy ebből is lecsippent még egy keveset valami, feltehetően a minden konzolvásárlónak ingyenesen járó, és végtelenül bűbájos Astro's Playroom.

Érdemes ezeket a számokat összevetni az Xbox Series S és az Xbox Series X kiszivárgott adataival: előbbin 364 GB-tal kell beérnünk, míg utóbbira azért merészebben pakolgathatunk játékokat, de az 1 TB-os SSD-ből így is csak 802 GB marad nekünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)