Hirdetés

Megvan az Xbox Series X ára?

|

Hivatalos bejelentés továbbra sem érkezett a Microsoft részéről, ám lehet, hogy kiderült, mennyibe kerül az új generációs konzol.

Hirdetés

Sokan valószínűleg már eldöntötték, hogy melyik új gépet fogják megvásárolni a következő konzolgeneráció megérkezésekor, hiszen sok lényeges dolgot megtudhattunk már a PlayStation 5-ről és az Xbox Series X-ről is. Viszont az még mindig nem világos, hogy mennyit kell majd fizetnünk értük, ám lehetséges, hogy egy jól ismert márka promóciós kampánya most némileg közelebb vitt minket a válaszhoz.

Hirdetés

A Pringles új akciójának köszönhetően a Dél-Afrikában élő vásárlóknak lehetőségük nyílik Xbox Series X konzolokat, valamint Xbox Game Pass előfizetéseket nyerni. Egy, a Twitteren megjelent kép alapján összesen 46 új generációs konzol kerül kiosztásra, amelyek együttesen 621 ezer dél-afrikai randot érnek. Ez ugyan csak becsült ár, de egy kis matekozást követően könnyedén kiszámolhatjuk, hogy akkor ez alapján egy Xbox Series X értéke nagyjából 13500 rand lehet.

Átváltás után egy konzol ára picivel több mint 800 dollár lehet, ám Dél-Afrikában elméletileg drágábbak az ilyen jellegű termékek, ezért valószínűleg más országokban nem ennyibe fog majd kerülni. A fentiek alapján egyesek szerint az 599 dolláros, vagyis több mint 181 ezer forintos ár tűnik valószínűnek. Sajnos a hivatalos bejelentésre még várnunk kell, de addig is legalább lehet találgatni a Pringles promóciójának köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)