Hirdetés

Beépített joystickekkel forradalmasítaná a gaminget ez az egér

|

A fejlesztők szerint a kompetitív játékosok élnek-halnak majd a kütyüért, de mi ebben nem vagyunk olyan biztosak.

Hirdetés

A különböző gamer egerek gyártói évről évre megpróbálnak valami újdonsággal előrukkolni, amivel megkönnyíthetik a játékosok életét. A profik körében ennek ellenére általában az egyszerű megoldások dominálnak, a Lexip gyártója szerint viszont ez hamarosan megváltozik majd.

Hirdetés

A Lexip különlegessége, hogy két joysticket is tartalmaz. Egyet az egér oldalán, amit a hüvelykujjunkkal tudunk kezelni, a másikat pedig az egér törzsében, így maga az egér lesz a joystick. Ez valahogy így néz ki a valóságban:


A gyártó szerint a Lexip minden játékot újraértelmez, hiszen irányíthatunk vele repülőt, vezethetünk vele autót, de a MOBA játékokban és a kompetitív lövöldékben is hasznát vesszük majd.

Sosem voltam hivatásos e-sportoló, de majdnem biztos vagyok benne, hogy egy CS:GO játékos az első adandó alkalommal hajítaná el ezt az egeret, amikor egy flick közben elkezd ficánkolni a kezében.

Persze simán elképzelhető, hogy én vagyok a maradi, és ezek a srácok tényleg feltalálták a világ legjobb egerét. Az biztos, hogy a Lexip elkészül, hiszen még 40 napig tart a Kickstarter kampány, és már most a szükséges összeg ötszöröse jött össze (amit mondjuk biztos, hogy nagyon durván alacsonyra lőttek be), már csak az a kérdés, tényleg a feje tetejére állítja-e a világot.

Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)