Hirdetés

Ilyen egy bőröndbe épített RTX 3090-es gamer PC

|

Nincs benne HDD, és a bőrönd vízálló is, hogy a hordozhatóság biztonságos legyen.

Hirdetés

Nehéz az élete azoknak a PC-s játékosoknak, akiknek a munkája, vagy a magánélete miatt sokat kell utaznia. Egy konzol még többnyire hordozhatónak is tekinthető, egy szokványos gamer PC azonban a legkevésbé sem. Persze más a helyzet akkor, ha a könnyű mozgathatóság az elsőszámú szempont az építéskor, na meg persze az, hogy mindenből a legdurvább hardver kerüljön bele a konfigurációba.

technicallyinpanama nevű Reddit-felhasználó osztotta meg az alábbi képeket, amikhez természetesen egy sztorit is csatolt. Mivel úgy alakult, hogy Panamába költöznek, szüksége volt egy olyan konfigurációra, ami könnyen mozgatható és a lehető legjobban ellenáll az elemeknek.

A specifikáció összeállításakor nem igazán kötött kompromisszumokat, így az RTX 3090 mellé egy 16 magos Ryzen 9 5950X-et is bezsúfolt. Ezek működését 128 GB DDR4 memória segíti, a tárhelyről pedig 2TB NVMe és további 4TB sata SSD gondoskodik.

Hirdetés

A számítógép hűtése persze komoly kihívás, ami csak akkor működik hatékonyan, ha nyitva van a bőrönd, hiszen a ventilátorok a vízállóság miatt belülről szívják a levegőt.

A nedvesség ellenállást extrém módon tesztelte a konfiguráció megálmodója, a bőröndöt, amiben az egész számítógép van, egyszerűen bevágta egy medencébe. Nyugi, ekkor a gép nem volt benne.

Miután megállapította, hogy a belsejébe egy csepp nedvesség nem jutott be, nyugodtan kezdhette építeni a belső vázat, így készült el a fentebb látható szürreális gépház, amely kétségtelenül az egyik legpraktikusabb külsőt kapta nagyobb utazáshoz, költözéshez.

Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)