Hirdetés

Ilyen egy bőröndbe épített RTX 3090-es gamer PC

|

Nincs benne HDD, és a bőrönd vízálló is, hogy a hordozhatóság biztonságos legyen.

Hirdetés

Nehéz az élete azoknak a PC-s játékosoknak, akiknek a munkája, vagy a magánélete miatt sokat kell utaznia. Egy konzol még többnyire hordozhatónak is tekinthető, egy szokványos gamer PC azonban a legkevésbé sem. Persze más a helyzet akkor, ha a könnyű mozgathatóság az elsőszámú szempont az építéskor, na meg persze az, hogy mindenből a legdurvább hardver kerüljön bele a konfigurációba.

technicallyinpanama nevű Reddit-felhasználó osztotta meg az alábbi képeket, amikhez természetesen egy sztorit is csatolt. Mivel úgy alakult, hogy Panamába költöznek, szüksége volt egy olyan konfigurációra, ami könnyen mozgatható és a lehető legjobban ellenáll az elemeknek.

A specifikáció összeállításakor nem igazán kötött kompromisszumokat, így az RTX 3090 mellé egy 16 magos Ryzen 9 5950X-et is bezsúfolt. Ezek működését 128 GB DDR4 memória segíti, a tárhelyről pedig 2TB NVMe és további 4TB sata SSD gondoskodik.

Hirdetés

A számítógép hűtése persze komoly kihívás, ami csak akkor működik hatékonyan, ha nyitva van a bőrönd, hiszen a ventilátorok a vízállóság miatt belülről szívják a levegőt.

A nedvesség ellenállást extrém módon tesztelte a konfiguráció megálmodója, a bőröndöt, amiben az egész számítógép van, egyszerűen bevágta egy medencébe. Nyugi, ekkor a gép nem volt benne.

Miután megállapította, hogy a belsejébe egy csepp nedvesség nem jutott be, nyugodtan kezdhette építeni a belső vázat, így készült el a fentebb látható szürreális gépház, amely kétségtelenül az egyik legpraktikusabb külsőt kapta nagyobb utazáshoz, költözéshez.

Nektek hogy tetszik?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)