Hirdetés

Hamarosan működés közben láthatjuk a DualSense kontrollert

|

A Summer Game Fest keretein belül Geoff Keighley egy külön blokkban nyüstöli majd a PlayStation 5-höz érkező perifériát.

Hirdetés

A Summer Game Fest az egyik olyan program, amivel megpróbálják helyettesíteni az E3-at, ennek keretein belül pedig jó pár bemutatót kapunk, melyeket a Los Angeles-i konferencián terveztek a nagyközönség elé tárni. A jelenleg is zajló eseménysorozat - no meg a The Game Awards - házigazdája, Geoff Keighley ma este például egy kicsit elszórakozik a PS5 kontrollerével, közben pedig megosztja velünk tapasztalatait.

Hirdetés

Keighley a Twitteren lengette be, hogy a Sony jóvoltából már ott pihen nála egy DualSense, melyet ma este 6-tól egy élő közvetítésben fog tüzetesebben megvizsgálni. Noha egy ideje már ismerjük a PlayStation 5 kontrollerének kinézetét, kipróbálni még senkinek nem volt lehetősége nyilvánosan, így ez lesz az első komolyabb hands-on a következő generációs irányítóról.

Nyilván mi is alig várjuk, hogy rátehessük a kezünket egy példányra, hogy összehasonlítsuk az elsőre jóval kisebbnek és filigránabbank tűnő DualShock 4-gyel. Egyelőre azonban kénytelenek leszünk Keighley véleményére adni a DualSense kapcsán, amíg arra várunk, hogy a stúdiók végre bejelentsék, mikor kaparinthatjuk meg a következő generációs konzolokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)