Hirdetés

Gyönyörű, limitált kiadásban kapható a világ legjobb PS5 kontrollere

|

Aranyban és feketében úszik a Call of Duty mintázatot viselő, prémium kontroller.

Hirdetés

A VictriX márkanév keveseknek mondhat bármit, mert a közelmúltig csak a verekedős műfaj megszállottjainak terveztek prémium kategóriás hitboxokat és fightstickkeket. A magamfajta fighter nerdök úgy néznek ezekre a kontrollerekre, mint Apple rajongók az új iPhone-okra: a kategória csúcsát képviselik.

Az elmúlt években a VictriX megpróbált terjeszkedni, így összeraktak egy olyan gamepadet, amibe számos PS5-tulaj azonnal szerelmes lett. A VictriX Pro BFG Wireless a komoly gamereknek készült, és hamarosan érkező limitált dizájn is ezt húzza majd alá.

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 ihlette festés gyönyörű arany-fekete színbe foglalja az egyébként is dizájnos perifériát, de az extra festésnek extra ára is van. A Pro BFG Wireless általában 179 dollárért vihető haza, de a limitált kiadás 200 dollárba fog kerülni.

Akit az ár ellenére is érdekel a cucc, annak hozzátesszük, hogy a PS5 mellett egyébként PS4-gyel és PC-vel is működik, a végtelenségig finomhangolható, és kiváló anyagokból készült, így hosszas társa lehet bármelyik gamernek. Vaskos befektetés venni egy ilyen kontrollert, de jó darabig nem lesz szükség másikra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)