Hirdetés

Ezek lesznek a PlayStation 5 perifériái a megjelenéskor

|

Végre nem csak PS5 kontroller mutogatható, de a konzol mellett érdekes kiegészítők is megmutatták magukat, többek között egy új kamera is.

Hirdetés

A tegnapi The Futre of Gaming Show volt ez első olyan komolyabb esemény, melynél végre azt érezhettük, hogy az E3 nélkül is tud egy kiadó ütős bejelentéseket prezentálni. A rengeteg játék mellett a Sony végre megmutatta azt is, hogyan fest majd a PlayStation 5, de ha már úgy is hardver leleplezésnél tartottak, hozzácsaptak még néhány perifériát is, csak hogy legyen mire csorgatnunk a nyálunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a cég következő generációs konzoljánál jobban dominál majd a lekerekített, lágy vonalvezetés és a fehér, kissé futurisztikus megjelenés, ez pedig nem csak a konzolra, hanem a hozzá érkező kiegészítőkre is igaz. Azt már eddig is tudtuk, hogyan fest az új kontroller, a DualSense, de most megmutatták, hogy ezekhez érkezik egy ízléses dokkoló állomás is, melyeken nem csak tárolhatjuk a kütyüket, de tölthetjük is vele őket.

Természetesen nem maradunk Sony gyártmányú fülhallgató nélkül sem, mely a kontrollerhez hasonlóan kinézetben eltér elődjétől, a Gold szériás headsetektől. A gyártó ígérete szerint a Pulse 3D fülhallgató tökéletes élményt biztosít játék alatt, hiszen támogatja a 3D hangot, melyre a PS5 fejlesztése közben nagy hangsúlyt fektettek. 

Jön egy HD kamera is, ami szintén elegánsabb a fehér borítás miatt, mint a PS4-es rokona. Erről sok részletet nem árultak el, de nyilvánvalóan tud majd mindent, amit egy kamerának kell. Jó eséllyel legfontosabb szerepe az új PSVR és Move kapcsán lesz, de ezeket egyelőre még nem láthattuk.

Végül egy távirányítót is láthattunk, mely a média lejátszók vezérléséhez készült - nem mondjuk, hogy ezért fohászkodtunk minden szabad óránkban, de ha valaki sok filmet néz a PlayStation 5-ön, annak hasznos kis kütyü lehet ez is. 

Nektek hogy tetszenek a tegnap bemutatott PS5 perifériák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)