Hirdetés

Egy stúdióhoz állítólag már megérkezett a Nintendo Switch 2 fejlesztői változata

|

Úgy tűnik, hogy elkezdték kiküldeni a következő Nintendo-konzol fejlesztői készleteit.

Hirdetés

Bár várhatóan 2027-nél előbb sem a Microsoft, sem a Sony nem fogják piacra dobni a következő generációs konzoljaikat, átmeneti megoldásra mindkét vállalatnál lehet számítani (Phil Spencer tagadta ezt az ő részükről, a PS5 Slimet és PS5 Prót viszont simán megerősítették). De mi a helyzet a harmadik fontos konzolgyártóval?

A sima Nintendo Switch 2017-ben jelent meg, amit 2019-ben a Switch Lite, 2021-ben a Switch OLED követett. A hibrid masinának azonban már nagy szüksége lenne egy tuningra, hiszen az exkluzívjai - élen a The Legend of Zeldával - igencsak igényelnék már az erősebb hardvert. 

Hirdetés

A japán vállalat továbbra sem jelentette be hivatalosan a Nintendo Switch utódját, azonban egy YouTuber, Nash Weedle értesülései szerint az új konzol fejlesztői készlete már megérkezett az egyik spanyol stúdióhoz, ami azt jelzi, hogy a Switch 2 bemutatása előtti utolsó fázisban vagyunk. Weedle korábban már azelőtt kiszivárogtatta a Metroid Dread létezését, hogy bejelentették volna, szóval talán nem légből kapott az információ. 

Az egyik legismertebb spanyol csapat a MercurySteam, amely korábban olyan játékokat készített Nintendo-konzolokra, mint a Metroid: Samus Returns (Nintendo 3DS-re) és a már említett Metroid Dread (Nintendo Switchre), szóval ők tűnnek a legbiztosabb tippnek, de számos más stúdió is van Spanyolországban, amelyek fejlesztettek Switchre, szóval sokáig lehetne spekulálni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)