Hirdetés

A Starfield kontrollere menőbb, mint gondolod

|

A Bethesda hamarosan piacra fog dobni egy különleges Xbox kontrollert egy fejhallgatóval együtt.

Hirdetés

A Starfield Xbox kontrollerek létezése az egyik legrosszabbul őrzött titok volt az iparban. Többek között mi is jelentettünk a cuki kis perifériáról már áprilisban, de a Bethesda egészen a Starfield Directig rejtegette a cuccot a mellé készült fejhallgató mellett.

Egy kicsit beleszerettünk mindkettőbe, köszönhetően a relatíve óvatos dizájnnak köszönhetően. Sem a kontroller, sem a fejhallgató nem tolja az arcodba a Starfield logókat, és azok nélkül csak úgy néznek ki, mint cuki kis '70-es vagy '80-as évekbeli sci-fi kiegészítők.

Hirdetés

Ami viszont még a festésnél is menőbb, az az, hogy a kontroller ravaszai átlátszó műanyagborítást kaptak. Ez önmagában nem annyira nagy szám, amíg rá nem nézel működés közben. A ravasz rezgőmotorjai ugyanis az átlátszó műanyag mögött pörögnek, így látható, hogy mit csinálnak akció közben. Nyilván mindnyájunknak van egy elképzelése arról, hogy hogyan működik a mechanika, de szabad szemmel látni azt tényleg lenyűgöző egy picit.

A limitált kiadású Starfield kontroller már világszerte előrendelhető. Itthon nagyjából 27 000 forintért tudjátok beszerezni. A megjelenés 2023. szeptember 6-án várható, ekkor érkezik maga a játék is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)