Hirdetés

Videón a nagy PlayStation 5 teszt

|

Mutatjuk a PlayStation 5 adatokat, és az élményt, ami mögötte van. Ilyen a Sony generációváltása első találkozásra.

Hirdetés

Ha rendszeresen követitek az oldalt, akkor már láthattátok, hogy a birtokunkba került egy PlayStation 5, melynek kicsomagolásáról videót is készítettünk - nem különben a hozzá érkező DualSense kontrollerről. Persze nem álltunk meg a doboznyitogatásnál, hanem egyből rá is szabadultunk az új gépre, hogy felmérjük az erejét. 

A PlayStation 5 már egy hete pihen (dehogy pihen, dolgozik) nálunk, ezalatt pedig megpróbáltunk belőle mindent kisajtolni, amit a jelenlegi felhozatal mellett lehetséges volt.

Hirdetés

A nagy PS5 teszt tehát itt olvasható is, de készült egy csodás videó is élményeinkről, amelyet mindenképpen érdemes végignéznetek. 

Hamarosan több videó is jön a játékokról, szóval iratkozzatok fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)