Hirdetés

Téged is felhúztak ezeknek a játékoknak a befejezései?

|

Összeszedtük a játékvilág legmegosztóbb lezárásait.

Hirdetés

Legújabb videós toplistánkban olyan játékokról mesélünk, amiknek meglehetősen megosztó, sőt túlzás nélkül sokakat felháborító lett a befejezése. Nem feltétlenül baj persze, ha egy lezárás sokkol, és nem tölt el teljes elégedettséggel mindenkit, de voltak olyan helyzetek, amelyekben az alkotók picit túltolták a dolgot. 

Valószínűleg a legtöbbeknek azonnal a Mass Effect 3 lezárása (vagy "lezárása") jut eszébe, amikor szóba kerül ez a téma, de messze nem ez volt az egyetlen ilyen videojáték - persze bérelt helye volt ebben az anyagban, de nem volt nehéz találni mellé még kilenc másik hasonló címet.

Hirdetés

Ti mivel bővítenétek a listát? Lent, a kommentek között jöhetnek azok a játékok is, amiknek a befejezése végtelenül felhúzott titeket, de a mi gyűjtésünkbe most nem kerültek be.

Ha egyetlen videónkról sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek - végtelen hála jár, ha így tesztek!

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)