Hirdetés

Retró Star Wars-játékkal készülünk a Jedi: Survivor érkezésére

|

Picivel többet kell várni a Star Wars Jedi: Survivorre, de annyi baj legyen.

Hirdetés

A Jedi: Survivor sajnos 6 hetet csúszik, de addig még bőven elő lehet venni régi kedvenceinket. EndreMan a mai adásban pontosan így fog tenni, az 1995-ös Star Wars: Dark Forcest mutatja meg nektek. Anno ugyebár ezzel indult el az egész Star Wars: Jedi Knight széria, itt ismerkedhettünk meg sokak egyik kedvenc Csillagok háborúja-karakterével, Kyle Katarnnal. A sorozat 2003-ban zárult a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academyvel, mi viszont a mai adásban egészen a kezdetekig megyünk vissza. 

A Dark Forcest még a LucasArts szállította nekünk, maga a játék elsősorban Daron Stinnettnek volt köszönhető. Igazi múltidézésre számíthattok a mai livestreamben!

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, 17 órakor kezdődik, és előreláthatólag nagyjából két órán át tart majd.

A jövőben érkező élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)