Hirdetés

Próbáljuk ki együtt a világ egyik legjobb társasjátékát, ezúttal PC-n!

|

Ha már az Epic úgyis ingyen osztja a Gloomhavent, úgy gondoltuk, élő adásban mutatjuk meg nektek a játékot.

Hirdetés

Nem véletlenül van a BoardGameGeek toplistájának első helyén betonbiztos pozíciója a Gloomhaven nevezetű társasjátéknak, ami Homályrév címmel magyarul is megjelent már. Valóban monumentális az élmény, amit a társas dobozába zártak az alkotók, de nem mindenki szeretne kiadni érte egy ehhez mérten combos összeget - ez teljesen érthető. Szerencsére ezen a héten az Epic Games ingyenesen osztogatja a társas videojátékos verzióját (értelemszerűen a PC-s kiadást).

Úgy gondoltuk, videojátékos formában is van annyira érdekes a Gloomhaven, éppen ezért a mai adásban vele fogunk foglalkozni. A stream a szokott időben, vagyis 17 órakor indul, és nagyjából két órán át tart majd. Kaci ül le játszani a Gloomhavennel, de könnyen lehet, hogy nem egyedül vág neki a kalandnak, mások is csatlakoznak hozzá a szerkesztőségből. 

Hirdetés

Itt követhetitek az adást élőben, vagy visszanézhetitek később (csatornatagként):

Ha a jövőben sem akartok lemaradni egyetlen egy élő adásunkról sem, akkor mindenképpen iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra, és nyomjátok be a csengettyűt is, hogy értesítést kaphatok a friss videókról. Ha támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van - végtelen hála jár nektek, ha így tesztek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)