Hirdetés

Összeszedtük a legjobb magyar utalásokat a kedvenc sci-fi filmjeinkben és sorozatainkban

|

Annyi magyar utalást találtunk, hogy alig fértek bele egyetlen videóba.

Hirdetés

Biztosan veletek is volt már olyan, hogy hirtelen kikerekedett a szemetek, mikor épp néztetek egy sci-fi mozifilmet vagy tévésorozatot, és a semmiből szembejött veletek valamiféle magyar utalás. Egy teljesen egyértelműen magyar eredetű név, a magyar lobogó, vagy valami más olyan apróság, ami a nemzetünkre utal. 

Az alábbi videóban ezek közül szedtük össze a mi személyes kedvenceinket, de természetesen a lista most sem teljes (nem is lehetnek az), így bátran bővítsétek ki, dobjátok be a ti kedvenceiteket is bátran! 

Hirdetés

Nektek mi a kedvenc magyar vonatkozású filmetek? Írjátok meg kommentben! 

Ha tetszett nektek a videó, akkor bátran dobjatok rá egy like-ot, hasonló tartalmakért pedig mindenképpen iratkozzatok fel a csatornánkra, ha korábban esetleg még nem tettétek volna. Amennyiben támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)