Hirdetés

Örülhet az Xbox, tényleg megvették az Activision Blizzardot, de persze más is történt a héten

|

A GS Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Eljött az a nap, amire már nagyon hosszú ideje várhattak az Xbox fejesei: minden komolyabb akadály elhárult a felvásárlás elől, így pénteken hivatalosan is bejelenthették, hogy cakk-pakk megvették az egész Activision Blizzardot, megannyi hónap huzavona után végre tényként kezelhetjük ezt. 

A GS Hype-ban nyilván részletesen szó esik erről a hatalmas felvásárlásról, de például kitérünk olyan érdekességekre is, mint az az elképesztő, valódi autóból épült szimulátor, amit egy magyar srác készített.

Hirdetés

Kaci ezekről, és további fontos, érdekes, vagy épp szemráncolásra okot adó hírekről mesél nektek a legújabb GS Hype adásban:

Ha tetszett az új Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GS Hype-ot a foodora támogatta. Ti csatlakoztatok már a PRO kajarendelők táborához? A foodora PRO előfizetéssel kedvezményes vagy akár ingyenes kiszállítással rendelhettek a kedvenc éttermeitekből. Az előfizetési díj mindössze 1390 forint, így már havi két rendeléssel visszahozhatja az árát, az exkluzív ajánlatok és kedvezmények köre pedig csak bővülni fog a jövőben. Ráadásul most a PRO 100 kuponkóddal az első hónapot ingyen húzhatjátok be. Ide kattintva megtaláltok minden részletet!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)