Hirdetés

Lanbox unboxing - magyar gamer doboz, a kedvenc magazinunkkal

|

Megérkezett hozzánk az első Lanbox szállítmány, ráadásul rögtön két dobozt is kibontottunk egyszerre.

Hirdetés

Akik követik a Lanbox Facebook-oldalát, vagy esetleg alkalomadtán rá szoktak nézni a GameStar Instagram-oldalára, azok már sejthették, hogy valami nagy durranás van készülőben. Nos, most végre elárulhatjuk, hogy egy hosszútávú együttműködésen dolgozunk a lanboxos csapattal, ennek keretein belül pedig meglepetésdobozos unboxing videóink sorát a Lanbox dobozai is erősíteni fogják.

Hirdetés

Az első Lanboxunk (illetve Lanboxaink, mert rögtön két doboznak eshettünk neki) ráadásul különösen kedvesek a szívünknek, mivel ebben a hónapban gamer tematikájú összeállítással készültek nekünk. A hír nyitóképe után pedig gondolom senkit nem ér nagy meglepetés: bizony, GameStar magazinok is lapulnak a dobozok mélyén! 

Lanboxot ide kattintva tudtok rendelni, ha pedig a vásárlás során beírjátok a GAMESTAR kuponkódot, akkor 5%-os kedvezménnyel csaphattok le a dobozokra. Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni videóinkról, akkor ezt a gombot érdemes szeretgetni itt lent:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)