Hirdetés

Középkori várost építünk a Manor Lordsban

|

A mai adásban Hunter a Manor Lords című játékot fogja kipróbálni.

Hirdetés

Földesúrnak fogunk állni a mai élő adásban, a Manor Lords ugyanis egy olyan középkori városépítős játék, amelyben a 14. századi Frankföldön kell létrehozni és persze menedzselni a saját kis településünket. A játék egyelőre early acces formában érhető el, ugyanakkor ez a verzió benne van a Game Pass kínálatában is, szóval tényleg érdemes lehet tenni vele egy próbát, ha alapvetően kedvelitek a műfajt. 

Ma délután mi is így fogunk tenni, a GS színeiben ezúttal Hunter ül majd a kamera elé.  

Hirdetés

A Manor Lords pontban 16 órakor fog elkezdődni, és a tervek szerint Hunter nagyjából két órán át nyúzza majd a játékot.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)