Hirdetés

Kövesd velünk együtt az Xbox és a Starfield nagy bemutatóját!

|

Ma este 19:00-tól megmutatja a Microsoft, mit kínál nekünk a következő hónapokban, években. Nézd velünk a műsort élőben!

Hirdetés

A Sony egy sokak szerint nem elég erős, de egyébként érdekes játékokat és fontos leleplezéseket is tartalmazó előadással nyitotta meg a nagy bejelentgetős szezont májusban, majd a Summer Game Fest nyitóelőadása során próbáltak kiadók segíteni nekünk abban, hogy félretett pénzünk elköltését betervezhessük. 

A következő az Xbox lesz, amely ezúttal nem általánosságban a Bethesda játékainak szentel egy külön szegmenst, hanem egy konkrét játéknak, a Starfieldnek, a csapat legjobban várt újdonságának.

Hirdetés

Persze simán becsúszhat egy új Wolfenstein a fő műsorba, idő lesz rá. A show 19:00-kor kezdődik, a közvetítést alább Hunterrel együtt követhetitek végig, de írott összefoglalóval és hírekkel is jelentkezünk mindvégig, így ha lemaradnátok, írásos és videós formában is felzárkózhattok később.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)