Hirdetés

Korábban kijutott a börtönből a Smallville szexrabszolgákat beszervező színésznője, de messze nem ez a hét legfurább híre

|

A GameStar Hype-ban ezen a héten is elhoztuk nektek a legfontosabb gamer, geek és mozis híreket.

Hirdetés

Előbb kiengedték a börtönből a Smallville szexrabszolgákat beszervező színésznőjét. Allison Macket eredetileg három év letöltendő szabadságvesztésre ítélték, de most kiderült, hogy már távozhatott is a rácsok mögül. 

A GameStar Hype legújabb adásában ezen felül szó lesz még arról, hogy miért nem szabad ugrálni a World of Warcraft játékosainak, milyen pofátlan módon próbál a Netflix Henry Cavill búcsúzásán nyerészkedni, illetve milyen újdonságok jönnek a Diablo IV-ben és a Diablo Immortalban.

Hirdetés

Az adásban Kaci arról is mesél nektek, most nyerhettek egy Hisense tévét is, erről ide kattintva találtok meg minden információt.

Ha tetszett az új GameStar Hype, akkor ezt bátran írjátok meg kommentben, dobjatok a videóra egy like-ot, és persze iratkozzatok fel a csatornánkra, ha még nem tettétek volna. 

A GameStar Hype-ot a foodora támogatta.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)