Hirdetés

Hány jedi élte túl a 66-os parancsot?

|

Legújabb videónkban megpróbáltuk összeszedni a 66-os parancs túlélőinek lehető legteljesebb névsorát.

Hirdetés

Anno 1977-ben, az Egy új remény bemutatásának idején még azt hittük, Obi-Wan Kenobi mester volt a nagy háború egyetlen jedi túlélője. Később persze kiderült, hogy Yoda is megúszta a tisztogatást, azt a 66-os parancsot, melynek kiadását a 2005-ös harmadik epizódban mi is láthattunk. Az évek során szépen lassan egyre csak bővült a túlélők névsora, három éve egyszer már mi is összeszedtük azokat a jediket és erőhasználókat, akik életben maradtak.

Az eltelt időben viszont érkezett egy halom új Star Wars sorozat, könyv, képregény és videojáték, képzeletbeli listánkra pedig újabb és újabb nevek kerültek fel. Éppen ezért elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy frissítsük a 66-os parancs túlélőinek névsorát, az alábbi videóban pedig pontosan így is tettünk. 

Hirdetés

Szerintetek kihagytunk esetleg valakit? Természetesen ez simán elképzelhető. Nyugodtan bővítsétek a listát ti is lent a kommentek között, de ne feledjétek, hogy most a kánonról van csak szó, tehát például a Dark Horse Comics képregényei, vagy a Star Wars: The Force Unleashed videojátékok nem számítanak!

A jövőben sem akartok lemaradni legújabb videóinkról, akkor érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)