Hirdetés

Kipróbáltuk az októberi Games With Gold játékokat

|

Nem tudod eldönteni, érdemes-e letölteni az e havi Games With Gold játékokat? Mi kipróbáltuk, hogy megkönnyítsük a döntést.

Hirdetés

Eredetileg nem terveztünk sorozatot a Games with Gold és PlayStation Plus játékok bemutatásából, de aztán nektek is tetszett a dolog, meg mi is felfedeztünk néhány olyan játékot, amit egyébként kihagytunk volna, ezért is döntöttünk úgy, hogy összekötjük a kellemeset a hasznossal.

Hirdetés

Ebben a hónapban Xbox 360-ra (és a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően Xbox One-ra is) a Medal of Honor: Airborne és a Rayman 3 HD játékok lettek ingyenesen beszerezhetőek, míg Xbox One-ra a The Turing Testet és a Gone Home-ot adja ajándékba a Microsoft.

Hamarosan jelentkezünk a PS Plusos kínálattal is, ha nem akartok lemaradni, iratkozzatok fel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)