Hirdetés

GameStar Hype - kipróbáltuk a PlayStation VR-t!

|

Ezen a héten is rengeteg izgalmas dolog történt, amiket ismét HP gyűjtött nektek csokorba.

Hirdetés

Menetrend szerint érkezett a GameStar Hype, amit ezúttal a kicsit taknyos, de továbbra is szemtelenül jóképű HP vezetett le egy fantasztikus animált háttér előtt.

Az októberi játékdömping már javában tart, amit mi sem példáz jobban, mint hogy megjelent többek közt a Mafia 3 (persze a rajt most sem volt zökkenőmentes). Bár még nem jelent meg, de az országban az elsők közt próbáltuk a PlayStation VR headsetet, melyről Paca már egy tesztet is rittyentett, olvassátok el mihamarabb!

Ha már a VR-nál járunk, csökkent az Oculus Rift gépigénye, ami kifejezetten jó hír a VR szerelmeseinek. A Call of Duty rajongók a hamarosan kezdődő bétának, a Dungeon Keepert kedvelők pedig a játék ingyenes letölthetőségének örülhetnek. A Heroes VII nem kap több frissítést, a Ubisoft ugyanis nem dolgozik együtt a német fejlesztőcsapattal. Ez a széria jövőjét illetően akár még jó hír is lehet.

Ha kíváncsiak vagytok a jövő heti adásra, és az összes többi videónkra, akkor nyomjátok meg a feliratkozás gombot itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)