Hirdetés

GameStar Hype - Csak nagy mellekkel lehet valakiből hiteles Lara Croft?

|

Az eddig látottak alapján nem vagyunk meggyőződve arról, hogy a Tomb Raider lesz minden idők legjobb videojátékos adaptációja, és bár ez legkevésbé Alicia Vikander hibája, sokan a színésznőt is kikezdték. Többek között erről is beszélünk a héten.

Hirdetés

Kijött az új Tomb Raider mozi első teljes értékű előzetese, az internet népe pedig (ahogy az várható volt) nem hagyta szó nélkül Alicia Vikander adottságait. 

Hirdetés

Természetesen azért Vikander kisasszony mellméretén (és nyakán) kívül is volt miről beszélni a héten. Nagy port kavart például a Siege új frissítése is, de a South Park alkotói is egy újabb emlékezetes húzással örvendeztettek meg bennünket. Minderről és még sok más érdekes hírről a legújabb Hype-ban mesélünk nektek. 

A feliratkozás jót tesz az egészségnek, ne feledjetek el vadul rákönyökölni erre a gombra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)