Hirdetés

Ezeket a sorozatokat vétek lenne kihagyni 2023-ban

|

Összeszedtünk pár olyan szériát, amit érdemes lesz nézni idén is.

Hirdetés

Sorozatokban gazdag 2022-es évet hagytunk magunk mögött, de idén sem áll meg az erőltetett menet, durva tempóban érkeznek az új szériák és korábbi kedvenceink folytatásai. Ezek közül mutat be most az alábbi videó 15 igazán ígéretesnek tűnő szériát (igazából 16-ot, mivel a The Boys új évadát és a Gen V című spin-offot egy kalap alá vettük).

Természetesen mint mindig, a lista most sem lehet teljes, és csak biztatni tudunk benneteket arra, hogy akár itt a cikk alatt, akár a videó kommentjeinél bővítsétek ki nyugodtan olyan 2023-as sorozatokkal, amikről szerintetek mindenképp tudnia kellene a nézőknek, olvasóknak.

Hirdetés

A videó alapjául szolgáló cikk eredetileg társoldalunkon, a Puliwoodon jelent meg.

Ha 2023-ban sem szeretnétek lemaradni friss videós tartalmainkról, mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára (hamarosan elérjük a 100 ezer feliratkozót, nem kel már sok hozzá), valamint állítástok be a csengettyű segítségével az automatikus értesítéseket is. Ha még esetleg támogatnátok is a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy az egyszeri szuperköszönet segítségével erre is lehetőségetek van.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)