Hirdetés

Eleged van a vidámságból? Mutatunk 10 brutálisan nyomasztó játékot

|

Íme 10 nyomasztó játék, amivel ellensúlyozhatod a napfényes tavaszt.

Hirdetés

Végre kedvezőre fordult az időjárás, zöldellnek a rétek, csicseregnek a madarak, szóval épp itt az ideje, hogy valami megtörje ezt a remek hangulatot. Ráadásul még csak agyalnod sem kell rajta, hogy mi lenne erre alkalmas, mivel már itt is vagyunk, hogy segítsünk. Össze is szedtünk gyorsan a a szerintünk leginkább nyomasztó videojátékokat - illetve ezek közül azokat, amelyeket a legjobbnak tartunk. 

A gamerek élete ugyanis nem csak játék és mese, egyes címek gond nélkül beviszik az érzelmi gyomrosokat, nem finomkodnak. Ha szereted az ilyen játékokat, akkor az alábbi videós ajánló nálad is célba fog találni.

Hirdetés

A lista mint mindig, most is szubjektív, és természetesen szabadon bővíthető, ami azt jelenti, hogy lent, a kommentek között te is nyugodtan bedobhatod az általad legjobbnak gondolt nyomasztó videojátékokat. 

Hogy a jövőben semmiképp se maradj le a további videós tartalmainkról, érdemes feliratkoznod a csatornánkra, és akkor már egyúttal rányomnod a csengőre is. Amennyiben pedig támogatni szeretnéd a munkánkat, megteheted a csatornatagság és a szuperköszönet révén. Minden ilyen kedvességért hálásak vagyunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)